Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM


Proizvođač: Canon
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6124

Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM ultraširokougaoni EF-M zum objektiv raspona 11–22 mm


Pozovite nas

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Pravite uzbudljive snimke pejzaža pomoću ovog ultraširokougaonog EF-M zum objektiva od 11–22 mm. Kompaktan, lagan i lak za nošenje sa EOS kompaktnim fotoaparatima sa izmenjivim objektivima. Daje fotografije i video zapise izvanrednog kvaliteta.

Prednosti

  • Ultraširokougaoni EF-M objektiv od 11–22 mm
  • Kompaktan dizajn sa mogućnošću uvlačenja
  • Glatko i tiho STM fokusiranje u video zapisima
  • Dinamička stabilizacija slike za mirne video zapise
  • Optički stabilizator slike sa 3 koraka
  • Visok kvalitet slike
  • Najmanja razdaljina za fokusiranje 0,15 m
  • Prsten za ručno fokusiranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Pravite uzbudljive snimke pejzaža


Ovaj ultraširokougaoni objektiv od 11–22 mm za EOS kompaktne fotoaparate sa izmenjivim objektivima daje širi kadar kako biste na svakom snimku mogli da zabeležite veći deo subjekta i omogućava kreiranje uzbudljivih snimaka pejzaža, kao i bogatih enterijera i prelepih fotografija arhitekture.

Možete lako da ga nosite sa EOS kompaktnim fotoaparatom sa izmenjivim objektivima


Ovaj objektiv možete lako da ponesete gde god da krenete, zahvaljujući tome što ima kompaktan, lagan dizajn i mogućnost uvlačenja kada se ne koristi.

Glatko i tiho STM fokusiranje u video zapisima


Snimanje veoma kvalitetnih video zapisa sa stalnim oštrim fokusom jednostavno je uz Movie Servo AF. Objektiv koristi tehnologiju STM (stepenasti motor) za tiho, uzastopno fokusiranje u režimu za snimanje video zapisa, pa fokusiranje neće negativno uticati na snimanje video zapisa. STM takođe pruža glatke prelaze pri fokusiranju, za materijal visokog kvaliteta.

Dinamička stabilizacija slike za mirne video zapise


Podrhtavanje fotoaparata se dinamički kompenzuje kada snimate video zapise iz ruke ili ako hodate kako biste pratili akciju. Dinamička stabilizacija slike omogućava kompenzovanje širokog opsega pokreta, čime se dobijaju stabilniji video zapisi snimljeni u hodu.

Oštre slike uz stabilizator slike sa 3 koraka


EF-M 11–22 mm f/4–5,6 IS STM daje oštre fotografije čak i kada snimate iz ruke pri slabom osvetljenju. Objektiv ima optički stabilizator slike sa tri koraka koji umanjuje efekte podrhtavanja fotoaparata i omogućava vam da snimate izvanredne slike pri slabom osvetljenju, uz smanjeno podrhtavanje u svim uslovima.

Odličan kvalitet slike


Garantovano daje oštre slike visokog kontrasta, čak i kada se snima pri slabom osvetljenju, zahvaljujući tome što ima dva asferična sočiva i jedno UD sočivo. Objektiv takođe ima Super Spectra premaze koji doprinose obezbeđivanju preciznog balansa boja i visokog kontrasta, a uklanjaju i efekte pojave duhova i odbleska, kako biste dobili prelepe slike u svim uslovima osvetljenja.

Najmanja razdaljina za fokusiranje 0,15 m


Zahvaljujući razdaljini za fokusiranje od 0,15 m, možete dodatno da se približite subjektima, što ovaj objektiv čini odličnim za snimke izbliza i za pejzaže. Podesite režim za fokusiranje na AF+MF i uživajte u potpuno ručnoj kontroli fokusa, što znači da možete da podešavate fokus bez napuštanja AF režima.Nazad na kategoriju Zoom objektivi