Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Godox X2T-N TTL Wireless Flash Trigger for Nikon (Transmitter Only)


Proizvođač: Godox
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 7285

Godox TTL X2T predstavlja bežični odašiljač (Transmitter) koji u kombinaciji sa X1R prijemnicima (Reciever) donosi daljinsku kontrolu nad blicevima i blic glavama (ovo važi za bliceve drugi proizvođača; Godox blicevi imaju ugrađen prijemnik u sebi, tako da transmiter i blic direktno interaguju).


€ 65,00

Na prvi pogled, razlike u odnosu na X1T su te što novi model X2T poseduje veći displej, redizaniran raspored tastera, kao i Bluetooth funkciju, što daje mogućnost kontrole bliceva preko pametnih telefona i tableta preko GodoxPhoto aplikacije (podržani su i Android i iOS uređaji). Stopica sa gornje strane ostala je ista, ali sada postoji poseban tastera za svaku grupu bliceva (A, B, C, D, E), što dosta olakšava i ubrzava rad. Još jedna kozmetička ali značajna promena na eksterijeru odašiljača je ta što se kontrolni točkić sada nalazi sa donje strane, tako da mu se može pristupiti levom rukom.

Ostale bitne novine koje donosi Godox X2T transmitter su opcija skeniranja, pomoću koje triger automatski prepoznaje najbezbedniji kanal i koristi njega, zatim poprilično, poprilično intuitivniji interfejs, kao i brzo zaključavanje baze transmitera (nema više onog točkića koji je postojao kod X1T).

Kao i ranije, frekvencija na kojoj uređaj radi je 2.4GHz, signal se prenosi do udaljenosti od 100m, naravno, prisutan je i high-speed sync (HSS) od 1/8000s, a na raspolaganju su 32 kanala i 99 bežičnih postavki (mogu da obavljaju daljinsko okidanje samo kada su kanali i bežični ID-jevi kod master i slave bliceva identični). Povrh svega, Godox X2T poseduje USB Type-C ulaz za nadograđivanje firmware-a, kao i ulaz od 3.5mm za povezivanje sa blicevima koji ne poseduju TTL ili za okidanje fotoaparata pomoću žičanih daljinskih okidača. Radi pomoću dve AA baterije (kupuju se posebno).

Godox TTL X2T je kompatibilan sa Canon, Nikon, Sony, Fuji, Olympus/Panasonic i Pentax fotoaparatima i njihovim TTL sistemima. Ovo je verzija za Nikon - Godox X2T-N. Ostale karakteristike:

- multi flash: da
- zaključavanje ekspozicije blica: da
- opseg prenosa signala: 100m
- broj kanala: 32
- broj slave bliceva pod kontrolom: (A/B/C/D/E)

 

Brand
Godox  
 
Blic
Sinhronizacija 1/8000 s
Kontrola ekspozicije i-TTL, manuelna
Bežično povezivanje više bliceva Da
 
Ostale karakteristike
Weather-resistant Ne
Podržani modeli Nikon DSLR fotoaparati
 
Opšte karakteristike
Dimenzije (ŠDV) mm 72 x 58 x 70 mm
Masa (g) 90 g
Brend Godox
 
Konekcije
Interfejs USB Type-C
 
Napajanje
Baterija 2 x AA alkalne baterije (dostupne zasebno)Nazad na kategoriju TTL Trigeri