Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Canon EF-M 22mm f/2 STM


Proizvođač: Canon
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6120

Širokougaoni pljosnati objektiv od 22 mm sa EF-M MOUNTOM.


€ 260,00€ 251,00

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-M 22mm f/2 STM

Širokougaoni objektiv od 22 mm – za diskretno snimanje reportaža


Izuzetno lagan i tanak, ovaj širokougaoni pljosnati objektiv od 22 mm sa fiksnim fokusom za model EOS M omogućava diskretno snimanje, što je savršeno za svakodnevno pravljenje reportaža. Širokougaoni opseg vam omogućava da smestite više u kadar kako biste na svakom snimku obuhvatili što veću scenu i daje prelepe pejzaže i odlične grupne snimke.

Lak za nošenje na putovanja uz model EOS M


Lak za nošenje gde god da putujete, ovaj objektiv poseduje izuzetno tanko i lagano kućište sa elegantnom spoljašnošću od aluminijuma i EF-M sistem za montažu koji je kompatibilan sa modelom EOS M.

Izvanredni rezultati pri slabom osvetljenju uz otvor blende f/2


EF-M 22 mm f/2 STM daje vrhunske rezultate u situacijama sa slabim osvetljenjem zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende f/2. Omogućava vam da zabeležite prirodnu atmosferu večernjih i noćnih scena u obliku fotografija i video zapisa bez upotrebe blica ili stativa, što vam daje slobodu da bez napora snimate izvanredne slike iz ruke u svim uslovima osvetljenja.

Glatko i tiho STM fokusiranje u video zapisima


Snimanje veoma kvalitetnih video zapisa sa stalnim oštrim fokusom jednostavno je uz Movie Servo AF. Koristi unutrašnji fokus i tehnologiju STM (stepenasti motor) za tiho, uzastopno fokusiranje u režimu za snimanje video zapisa, kako biste dobili glatke video zapise sa smanjenom količinom zamućenja.

Odličan kvalitet slike zahvaljujući asferičnim elementima objektiva


Oštrina, visok kontrast i odsustvo izobličenja garantovani su čak i kada snimate pri slabom osvetljenju, zahvaljujući asferičnim elementima objektiva koji popravljaju sve kružne aberacije koje mogu da vam pokvare slike. Objektiv takođe poseduje Super Spectra premaze koji doprinose obezbeđivanju preciznog balansa boja i visokog kontrasta, a uklanjaju i efekte pojave duhova i odbleska kako biste dobili prelepe slike u svim uslovima osvetljenja.Nazad na kategoriju Fiksni objektivi