Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

NANLITE LED RASVETA


Proizvođač: NANLITE
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 7226

NANLITE LED RASVETA


Pozovite nas

NanLite paleta LED rešenja uključuje sledeće:

 

Forza serije Monolight svetla: Forza serija su monolight LED svetla sa izvanrednom svetlosnom snagom u odnosu na njihovu veličinu. Najveći iz linije Forza ,model 500 teži samo 2,5Kg i koristi COB LED modul za proizvodnju 66300 Lupri 5600K dnevnog svetla uravnoteženog na 1 metar. Sve uz održavanje visokog CRI / TLCI od 95/96, osiguravajući tačnu reprodukciju boja.

 

LED svetlosni paneli Compac Series Soft Light: LED paneli Compac Series postižu osvetljenje slično velikim softbox-ovima, ali prostorno zauzimajući samo delić veličine softboxa i bez to gubitka vremena potrebnog zamontažu softboxa. Njihov mekani, prelepi dizajn svetla i ušteda prostora čine ih idealnom opcijom za osvetljavanje portreta, intervjua, live streaming, fotografiranje hrane, vlogging, fotografisanje proizvoda i još mnogo toga.

 

LumiPad serija tankih LED svetlih panela: LED paneli serije LumiPad kombinuju kompaktni dizajn i impresivnu svetlinu što ih čini idealnom opcijom za live streaming, dodatno osvetljenje fotografije, video osvetljenje, kabine za fotografisanje i još mnogo toga. NanLite LumiPads su idealni za proizvodnju mekog, difuznogsvetla u studiju ili na lokaciji. Pokreću se putem neizmenične struje (AC adapter) ili baterije, kompatibilne su sa Sony NP-F baterijama (kupuju se posebno) i imaju ugrađeni indikator nivoa baterije.

 

MixPad serija RGB + tvrdoi meko svetloLED svetlosni paneli: MixPad serijasu LED paneli koji spajaju tri LED svetla u jedno kompaktno osvetljenje. Napravite prelaz između „tradicionalnog“ multi-LED izvora koji proizvode jače svetlo; površinske (SMD) LED diode koje daju meko svetlo, i crvene, zelene i plave LED diode koje se mogu mešati da bi se stvorilo više od 360 boja jednim pritiskom na dugme. Bilo da vam je potrebno tvrdo osvetljenje s više bačenihsenki, difuzno osvetljenje za laskave portrete,svetlo zaClose up fotografisanje ili obojena svetlost za postavljanje raspoloženja i izražavanja emocija, sve to možete učiniti sa jednim panelom bez suvišnih dodataka.

 

MixWand 18 RGB + tvrdo i meko svetlo LED štapić: MixWand 18 LED štapić spaja tri LED svetla u jedno ručno svetlo. Napravite prelaz između „tradicionalnog“ multi-LED izvora koji proizvode jače svetlo; površinske (SMD) LED diode koje daju meko svetlo, i crvene, zelene i plave LED diode koje se mogu mešati da bi se stvorilo više od 360 boja jednim pritiskom na dugme. Takođe, zahvaljujući svestranom dizajnu izvora svetlosti i ugrađenim režimima specijalnih efekata; MixWand 18 je fantastično sredstvo za oblikovanje svetla za sve, od automobilske fotografije do svetlosnog pisanja.

 

NanLite PavoTube RGB + W LED cevi: NanLite PavoTube RGB + W LED cevi su neverovatno svestrano osvetljenje koje ima 0 do 100% zatamnjenje i maksimalno osvetljenje od 2850 lumena pri 5600K, kao i RGB celog spektra. Unapred programirani specijalni efekti osvetljenja u sistemu menija kojima se jednostavno upravlja olakšavaju imitiranje scenarija osvetljenja, koji u suprotnom mogu biti teško kreirani. Ova lagana cev je dostupna u dužini od 60cm i 120cm.Sa podesivom temperaturom boje od 6500-2700K, CRI od 98 i TLCI od 95, ovaj uređaj prevazilazi većinu studijskih potreba za osvetljenjem. Takođe sadrži izbor od preko 360 statičnih svetlosnih boja na RGB spektru i može se kretati po celom spektru brzinom koju možete podesiti po vašem izboru. Obe varijante od 60cm i 120cm dostupne su u setovima od 1,2 ili 4 komada LED cevi.

 

Halo serije LED svetla sa prstenom: Halo serija LED svetla sa svestranim svetlosnim izvorima sa ocenom indeksa prikazivanja boja (CRI) od 95, indeksom konzistencije televizijskog osvetljenja (TLCI) od 93 i mogu se prilagoditi širokom rasponu potreba i projekata. Odlično prilagođena za osvetljenje pri šminkanju, live streaming, vlogging i tutorijale, portretnu fotografiju i fotografiranje malih proizvoda, Halo LED prstenasta svetla pružaju atraktivan, mekan svetlosni kvalitet bez senke, sa zanimljivim lampicama u obliku prstena u očima vašeg subjekta.

 

LitoLite Fresnel za kamere:Fresneli sa fokusom su snažna i kompaktna LED svetla za upotrebu na kameri, stativu ili osvetljenju na lokaciji i / ili u studiju. Nude podesivi, svetlosni izlaz bez treperenja (flicker-free) sa usmerivačima svetla (izuzimajući model LitoLite28F). Ova lako prenosna svetla idealna su za osvetljenje intervjua, fotografiju / videografiju za svadbe i događaje, studijsko osvetljenje i još mnogo toga.

 

P-Series Monolight Stile LED svetla: P-Series Monolight Stile LED svetla od su svestrani izvori sa moćnom jačinom svetlosti, što ih čini pametnim izborom kako za studijsko osvetljenje tako i za fotografiju ili videografiju na terenu. P-serija koristi COB LED diode za reprodukciju do 14000 lumena (P-200) 5600K dnevne uravnotežene svetlosti uz istovremeno održavanje visokog CRI / TLCI od 95/93, čime se obezbeđuje tačna reprodukcija boja. Kompatibilni su sa velikim izborom svetlosnih modifikatora (Bowens S-mount).

 

LED paneli serije SA:Savršeni za svakoga koji započinje rad sa konstantnim osvetljenjem. LED paneli NanLite SA serije kombinuju lagana ABS kućišta sa impresivnom jačinom svetla, kako bi kao krajnji produkt bilo savršeno svetlo za live streaming, vlogging, fotografsko osvetljenje, video osvetljenje, intervju i još mnogo toga. SA serije LED panela su pogodne za rad kod kuće, u studiju ili na lokaciji. Izaberite između više opcija napajanja, uključujući AC ispravljač ili kompatibilne V-mount baterije (prodaju se zasebno). Dostupne su i verzije DMX-a za jednostavno aptiranje u bilo koji DMsistem rada.Nazad na kategoriju LED rasveta