Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Canon Control Ring Mount Adapter EF-EOS R


Proizvođač: Canon
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6226

Adapter sa prstenom za upravljanje EF-EOS R pruža istu konverziju sistema za montažu objektiva kao i Adapter za montiranje EF-EOS R, ali uz dodatak prstena za upravljanje.


Pozovite nas

Montirajte bilo koji objektiv iz ogromnog asortimana EF i EF-S objektiva kompanije Canon na model EOS M – obuhvata specijalne objektive poput onih za makro snimanje i efekat ribljeg oka – pomoću ovog malog i laganog EF-M adaptera za montiranje.

* u pakovanju se ne dobija tripod mountCanon EF/EF-S Lens to EOS R Camera

Proširuje opseg kompatibilnih objektiva, adapter za montažu kontrolnog prstena kompanije Canon EF-EOS R je jedinstveni adapter za objektiv koji je dizajniran za pričvršćivanje EF ili EF-S objektiva na EOS R digitalni fotoaparat bez ogledala. Ovaj sofisticirani adapter sadrži prilagodljiv kontrolni prsten, isti kao i na izvornim RF objektivima, za intuitivno podešavanje postavki ekspozicije, ISO osetljivost, otvor blende ili kompenzacija ekspozicije. Ovaj prsten pruža povratnu informaciju kada se okreće, što olakšava kontrolu podešavanja . Takođe zadržava punu sposobnost automatskog fokusiranja i stabilizaciju slike i ne sadrži optičke komponente, čime se održava originalni optički kvalitet montiranog objektiva. Pored toga, otporan je na prašinu i vodu, što ga čini pogodnim za upotrebu u teškim vremenskim uslovima.Nazad na kategoriju Konverteri