Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

SONY FDR-AX700


Proizvođač: SONY
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6222

Snimite tačno ono što vidite Dizajniran za profesionalne performanse i lako korišćenje, FDR-AX700 snima objekte u realističnim 4K HDR (HLG)1 video zapisima pomoću funkcije Fast Hybrid AF i drugih mogućnosti profesionalne klase.


Pozovite nas

Snimajte baš ono što vidite onako kako vam se dopada

Snimite život baš onako kako ga vidite na realističnim 4K2 HDR (HLG) slikama pomoću slojevitog Exmor RS™ CMOS senzora slike (1,0"). Neuporedive performanse funkcije Fast Hybrid AF osiguravaju izuzetnu preciznost, odziv i pouzdanost automatskog fokusa i AF praćenja, tako da vam se otvara prilika da uhvatite fantastične snimke brze akcije. Uz takve mogućnosti profesionalnog kalibra koje su vam praktično nadohvat ruke, ne postoje granice za vaše ambicije pri snimanju ovim Handycam® kamkorderom.

 
 
 
 
 
 
  • Sličica primera video zapisaPrimer video zapisa
  • sličica slike proizvoda 1Slika proizvoda 1
  • sličica slike proizvoda 2Slika proizvoda 2
  • sličica slike proizvoda 3Slika proizvoda 3
  • sličica slike proizvoda 4Slika proizvoda 4
 
 
Tehnologija Fast Hybrid AF

Tehnologija Fast Hybrid AF

AF visokih performansi ostaje fokusiran čak i na objektima koji se brzo kreću.

4K HDR (HLG)

4K HDR (HLG)1

Snimanje nove generacije za više detalja, osvetljenosti i boje na svakom snimku

 
Napredni rad

Napredni rad

Funkcije za napredni rad omogućavaju vam da lakše postignete profesionalnije rezultate.

Raznovrsno profesionalno snimanje

Raznovrsno profesionalno snimanje

Profesionalne funkcije pružaju nove mogućnosti snimanja.

 

Tehnologija Fast Hybrid AF

 

Neuporedive performanse automatskog fokusa

Izuzetno precizan AF sistem sa 273 tačke automatskog fokusa sa faznom detekcijom strpljivo može da fokusira i prati veoma brze objekte poput voza u pokretu, kao i nepredvidljive okretne životinjice bilo gde u kadru. Zahvaljujući moćnom BIONZ X procesoru slike velike brzine i naprednom novom algoritmu AF za filmove, FDR-AX700 postiže fokus sa brzinom, preciznošću i fleksibilnošću koje dosad nisu viđene u Handycam® liniji proizvoda.

 
Širok opseg automatskog fokusa

Širok opseg automatskog fokusa

Sa do 273 tačke automatskog fokusa sa faznom detekcijom koje gusto pokrivaju oko 84% oblasti slike, slojeviti Exmor RS™ CMOS senzor omogućava precizno praćenje objekta tokom celog kadra koji snimate.

 

Brz odziv automatskog fokusiranja

Fast Hybrid AF sistem sa procesorom slike BIONZ X efikasno obrađuje podatke sa AF senzora sa faznom detekcijom za široku oblast za fokus velike brzine čak i na objektima koji se brzo kreću.

Brz odziv automatskog fokusiranja
 
 
Pouzdano praćenje objekata

Kombinacija očitavanja podataka velikom brzinom i performansi obrađivanja, kao i novi algoritam za AF dizajniran posebno za snimanje filmova, osiguravaju precizno i pouzdano praćenje brzih objekata.

 
 
Opseg dubine pri AF praćenju

Opseg dubine pri AF praćenju

Odaberite jednu od pet postavki opsega dubine pri AF praćenju, od „1“ [USKO] za praćenje objekata koji se sporo kreću bez prelaska na objekte u blizini, pa do „5“ [ŠIROKO] za praćenje objekata koji se brzo kreću.
[1] ŠIROKO [2] USKO

Osetljivost pri promeni objekta automatskog fokusa

Osetljivost pri promeni objekta automatskog fokusa

Pet nivoa osetljivosti pri promeni objekta automatskog fokusa u opsegu su od „1“ [FOKUSIRANO] za fokusiranje jednog objekta, pa do „5“ [SA BRZIM ODZIVOM] za brzo prebacivanje između objekata dok menjate kompoziciju.
[1] FOKUSIRANO [2] SA BRZIM ODZIVOM

 
 

4K HDR (HLG)1

 
 

Snimite pravo lice realnosti

Tehnologija velikog dinamičkog opsega (HDR) predstavlja vizuelnu revoluciju i otkriva dramatično širi opseg boja i svetlosti koji se uklapa uz HD kvalitet slike 4K prikaza. FDR-AX700 olakšava pravljenje neverovatnih HDR slika uz Hybrid Log-Gamma (HLG) snimanje – bez potrebe za dodatnim obrađivanjem. Jednostavno povežite kamkorder sa Sony televizorom koji podržava HLG preko USB kabla i odmah uživajte.

 
 
 
 

Napredni rad

 

Dizajniran za naprednu produkciju filmova

Preuzmite kontrolu nad produkcijom filmova uz široku paletu ručnih kontrola, ergonomski dizajn dugmadi i rukohvata, kao i veliku polugu u vidu klackalice za zumiranje za lagodno snimanje iz ruke. Elektronsko tražilo visoke rezolucije i LCD ekran osetljiv na dodir olakšavaju pregled i praćenje snimaka sa preciznim detaljima. Dva otvora za memorijske kartice su raznovrsna i praktična za proširenu funkciju za automatsku promenu memorije prilikom snimanja ili simultano snimanje rezervne kopije.

 
 
OLED tražilo visoke rezolucije

OLED tražilo visoke rezolucije

OLED Tru-Finder™ elektronsko tražilo visoke rezolucije sa 2359k tačaka za visok kontrast, preciznu boju i odličnu vidljivost i na jakoj sunčevoj svetlosti.

Extra Fine LCD

Extra Fine LCD

Extra Fine LCD ekran osetljiv na dodir od 3,5 inča (1555k tačaka) nudi jasne, živopisne slike i omogućava vam da izaberete tačku automatskog fokusa dodirom ekrana.

Funkcionalniji unapređeni meni

Funkcionalniji unapređeni meni

Adaptiran sa profesionalnih Sony kamkordera, sistem menija nudi brži pristup naprednim kontrolama i pregledu postavki uživo.

 
 
 
 

Visoka funkcionalnost

 

Raznovrsne profesionalne funkcije

Širok opseg prilagođavanja game i prostora boja obuhvata S-log2 i S-log3 profile koje profesionalci koriste za kreativnu fleksibilnost u tokovima posla postprodukcije. Takođe, uz snimanje sa promenljivom brzinom snimka do 960(NTSC)/1000(PAL) kadrova u sekundi, možete da vidite izuzetne detalje u reprodukciji filmova sa usporenim snimkom.

 
 
S-log2/S-log3

S-log2/S-log3 

Krive game S-log2 i S-log3 omogućavaju hvatanje mnogo širih opsega osvetljenosti i boje, čime se povećavaju mogućnosti postprodukcije. Takođe su dostupni i besplatni LUT-ovi (Look Up Tables)3.
[1] Nivo za video (%) [2] Relativni koraci od 18% sive [A] 18% siva [B] 90% bela [C] 1300% od 90% bele

Profil slike

Profil slike

Možete da koristite unapred konfigurisane i prilagodljive profile slike da biste uštedeli vreme i trud pri podešavanju boje, detalja i game kako biste brzo postigli neki određeni izgled ili zahtev za produkciju.

Zebra funkcija

Zebra funkcija

Ova korisna alatka označava oblasti ispravne i prekomerne ekspozicije prilagodljivom šarom sa zebrastim prugama čak i kad snimate sa S-log gamom.

 
 
Izrazite svoju viziju kretanjem bržim nego u stvarnosti

Izuzetno usporeno snimanje i usporeni i ubrzani snimak4omogućavaju vam da snimate u velikom opsegu brzina, od najbrže akcije sa izuzetno usporenim snimanjem do 40x, pa do 60x ubrzanog snimka u video zapisima snimljenim samo sa 1 kadrom u sekundi.

 Nazad na kategoriju Kamkorderi