Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Sony FDR-AX100E


Proizvođač: Sony
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 5463

FDR-AX100 Vaša priča. Uz 4K nivo detalja. FDR-AX100 podržava 4K rezoluciju, koja pruža četiri puta više detalja nego Full HD. To vam omogućava da zabeležite živopisnost i neverovatne detalje stvarnog života.


€ 1.220,00

Ključ za vrhunski 4K

 
Isečen krupni plan Zeiss objektiva

ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv

Uživajte u širokougaonom ZEISS Vario-Sonnar T* objektivu od 29 mm fino podešenom za snimanje 4K video zapisa. Idealan je za snimanje prostranih pejzaža, a pruža i optički zum od 12x.

EXMOR R® CMOS senzor

EXMOR R® CMOS senzor od 1,0"

Površina za prijem svetla ovog senzora približno je 4,9 puta veća od one kod aktuelnih senzora, a to doprinosi povećanju jasnoće slike, smanjenju šuma i dobijanju izvanrednog defokusiranja pozadine.

BIONZ X čip

Napredni procesor slike BIONZ X

Unapređeni BIONZ procesor daje slike prirodnijeg izgleda i omogućava dodavanje novih funkcija koje koriste prednost brže obrade.

 

Intuitivne komande omogućavaju vam da oblikujete viziju

Ruka koja drži Handycam®
 

Uočite svaki sjajni detalj

Zadivite i zapanjite pomoću materijala koji je četiri puta jasniji od onog u Full HD rezoluciji. Doživite razliku pomoću donjeg klizača.

 
4K (3840 X 2160)
 
FULL HD
 
 
Grafikon

4K: nova era uzbuđenja

Doživite novu dimenziju rezolucije uz četiri puta bolji kvalitet slike od onog u Full HD rezoluciji.

 
 

Doživite XAVC S prednost

Podrška za HD velike brzine u kadrovima

Prilagođen od popularnog profesionalnog formata, XAVC S predstavlja vrhunski korisnički standard za snimanje 4K/HD video zapisa. Uz podršku do HD 50 Mb/s, možete da snimate HD video zapise čak i kada u kadru ima dosta kretanja.

 
 
logotip

Od scene do ekrana

Uz asortiman 4K Ultra HD televizora i projektora, kompanija Sony pruža podršku za 4K, od trenutka kada pritisnete dugme za snimanje do trenutka kada pritisnete dugme za reprodukciju.

Logotip AVCHD

Bioskopski režim snimanja

Uz Full 1080 HD rezoluciju pri 50p ili 24p, možete da napravite estetski izbor i da dobijete filmski prikaz pokreta u video zapisima.

 
 

Uživajte u detaljima – BRAVIA 4K TV

Doživite potpuno bioskopski kvalitet vaših 4K video zapisa tako što ćete povezati kamkorder pomoću priloženog HDMI® kabla.

 

Obogaćeni Full HD doživljaj

Uživajte u Full HD reprodukciji sa „ispeglanim“ ivicama na HD televizoru koji koristi višak 4K podataka za automatsko pretvaranje 4K materijala u Full HD. Da biste isekli 4K sliku na Full HD, samo prstom označite oblast na LCD ekranu kamkordera.

 
 

Materijal stvoren za veliki ekran

 
Samo Handycam®

FDR-AX100

Zahvaljujući tome što po prvi put objedinjuje 4K mogućnosti, intuitivne komande i ručne dimenzije, FDR-AX100 se zaista ističe na tržištu kamkordera namenjenih entuzijastima.

Samo Handycam® izbliza

FDR-AX1

Profesionalni Handycam® kamkorder FDR-AX1 pruža XLR ulaz za mikrofon i neprikosnoven kvalitet slike. Zahvaljujući podršci za 4K/60p video i izlaz, uz dimenzije koje su prilagođene korisniku, ovaj kamkorder je spreman za najizbirljivije videografe.

 
 

Širok asortiman dodatne opreme za sve potrebe

Opcije profesionalnog nivoa otvaraju nove mogućnosti.

Dodatno povećajte uživanje u snimanju i unesite profesionalnu notu na fotografije uz dodatnu opremu2 koja je specijalno dizajnirana za ovaj model.

 
SPECIFIKACIJE I FUNKCIJE
 •  

  Snimanje 4K materijala

 •  

  EXMOR R® CMOS senzor od 1,0"

 •  

  Procesor slike BIONZ X

 •  

  ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv

 •  

  Raznovrsne ručne postavke

TIP SENZORA
CMOS senzor Exmor R od 1,0" (13,2 mm x 8,8 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
EFEKTIVNI PIKSELI (VIDEO)
Približno 14,2 megapiksela (16:9)3
TIP OBJEKTIVA
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
OPTIČKI ZUM
12x
CLEAR IMAGE ZOOM
4K: 18x HD: 24x4
TIP EKRANA
Xtra Fine LCD™ ekran (921.000 piksela) od 8,8 cm (3,5 inča) širokog formata (16:9)

FUNKCIJE

4K vam otvara vrata nove ere uzbuđenja

FDR-AX100 podržava 4K rezoluciju (3840 x 2160), superiorni format koji pruža približno četiri puta više detalja nego u Full HD rezoluciji. To vam omogućava da zabeležite neverovatan nivo detalja i da zaista živopisno oživite slike.

Širokougaoni ZEISS Vario-Sonnar® T* objektiv od 29 mm

ZEISS objektiv je fino podešen specijalno za 4K standard. Idealan za snimanje prostranih pejzaža, takođe pruža maksimalni optički zum od 12x i Clear Image Zoom od 24x kako bi omogućio svestrano izražavanje pomoću slike. Definicija je oštra čak i u uglovima kadra zahvaljujući objektivu sa 11 grupa/17 elemenata koji sadrži AA (napredne asferične) i ED elemente.

EXMOR R® CMOS senzor pruža svestranu Full HD podršku

FDR-AX100 ima veliki EXMOR R® CMOS senzor sa površinom za prijem svetla koja je približno 4,9 puta veća od one kod senzora od 1/2,88". Ovaj novorazvijeni senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje količinu šuma čak i prilikom snimanja u okruženjima sa slabim osvetljenjem i omogućava izražavanje pomoću slika koje u potpunosti koristi prednost defokusiranja pozadine. Najveći proizvođač senzora slike za fotoaparate i kamkordere. *Na osnovu istraživanja kompanije Sony od aprila 2012. do marta 2013. (tržišni udeo od 50%)

Napredni procesor slike BIONZ X za veću brzinu i neprikosnoven kvalitet

Napredni procesor slike BIONZ X koristi bolju tehnologiju od one kod prethodne generacije BIONZ procesora radi postizanja vernije reprodukcije, živopisnijeg i prirodnijeg kvaliteta slike, kao i više rezolucije. Ovaj model ima nekoliko novih funkcija koje koriste prednost veće brzine obrade. U njih spadaju By Pixel Super Resolution, Motion Shot Video, Optical SteadyShot i Dual Video Recording.

Podrška za duže vreme snimanja 4K video zapisa u formatu XAVC S

Format XAVC S koji je razvijen za potrošačku upotrebu na osnovu profesionalnog formata XAVC 4K/HD. Da bi se produžilo vreme snimanja 4K video zapisa, XAVC S koristi kodek Long GOP (H.264/AVC) za komprimovanje video datoteka.

Podrška za HD velike brzine u kadrovima

XAVC S je format za snimanje 4K/HD video zapisa koji je razvijen za potrošačku upotrebu na osnovu profesionalnog formata XAVC 4K/HD. Ima podršku za HD 50 Mb/s, pa korisnici mogu da snimaju video zapise visoke rezolucije čak i kada u kadru ima dosta kretanja. Korišćenje uređaja i softvera za mp4 reprodukciju ne garantuje da je podatke moguće reprodukovati u svim režimima.

Velika brzina u kadrovima od 100p* i HD rezolucija

FDR-AX100 podržava veliku brzinu u kadrovima uz HD kvalitet slike (1280 x 720 piksela). Njegova mogućnost snimanja pri 100p daje usporenu reprodukciju jednom petinom te brzine u 24p okruženju nakon naknadne obrade. Ova mogućnost otvara različite načine primene poput provere držanja sportista koji se brzo kreću. Dostupno je samo kada se video zapisi snimaju u formatu XAVC S.

Lako gledanje na televizoru pomoću jednog HDMI® kabla

4K video zapise snimljene pomoću kamkordera FDR-AX100 moguće je reprodukovati pomoću 4K monitora ili Full HD monitora* jednostavnim povezivanjem kamere pomoću priloženog HDMI® kabla. 4K monitori imaju podršku za 4K rezoluciju do 30p. Zahteva postavku 1920 x 1080 u meniju sa postavkama za HDMI® izlaz.

Prsten na objektivu

Prsten na objektivu omogućava glatko, prirodno podešavanje fokusiranja ili zumiranja, u zavisnosti od toga koji ste režim izabrali pomoću praktičnog dugmeta.

Točkić za ručno podešavanje

Točkić za ručno podešavanje sa bočne strane kućišta omogućava brzo i jednostavno podešavanje blende, pojačanja (ISO) i brzine zatvarača.

Ugrađeni ND filteri

Izborom postavke Bez filtera, 1/4, 1/16 ili 1/64 za ND filter možete da podesite nivo svetlosti koja ulazi u objektiv. Ovo videografima pruža slobodu da precizno kontrolišu brzinu zatvarača i otvor blende kako bi dobili dodatne kreativne mogućnosti. U kombinaciji sa velikim senzorom slike u kamkorderu, omogućava kreiranje prelepo glatkih efekata defokusiranja pozadine bez povećavanja brzine zatvarača, čak i kada snimate na otvorenom po sunčanom vremenu.

Full HD reprodukcija na Full HD televizoru

Takođe možete da uživate u Full HD reprodukciji sa „ispeglanim“ ivicama na HD televizoru koja automatski pretvara 4K materijal u veoma kvalitetni 2K (Full HD) zahvaljujući ogromnoj količini 4K podataka.

TRILUMINOS™ Color. Zapanjujući način da ponovo doživite najdraže uspomene.

Podrška za tehnologiju „TRILUMINOS Color“ kompanije Sony omogućava vam da gledate fotografije i video zapise uz bogate, prirodne boje na televizoru koji je opremljen TRILUMINOS ekranom. Prošireni spektar boja omogućava vam da se još jednom prepustite nezaboravno raznobojnim trenucima, od složenih senki na svetlucavo plavom nebu do prirodnih nijansi rumenog tena.

Reprodukcija 4K video zapisa na televizorima uz isecanje

Dodirivanjem ekrana korisnici mogu da iseku sliku i da prikažu samo oblast oko tog dela u obliku Full HD video zapisa.

Istovremeno snimajte video zapise maksimalnog kvaliteta i mp4 video zapise spremne za deljenje

Snimajte dva video zapisa istovremeno – jedan maksimalnog kvaliteta u formatu XAVC S ili AVCHD i drugi u formatu mp4. Format XAVC S je dostupan na modelima FDR-AX100 i HDR-CX900. FDR-AX100 može da snima 4K video zapise u formatu XAVC S.

Daljinski upravljač jednim dodirom i deljenje jednim dodirom

Daljinski upravljač jednim dodirom omogućava vam da koristite pametni telefon ili tablet kao tražilo i daljinski upravljač za digitalni fotoaparat, a deljenje jednim dodirom vam omogućava da prebacujete fotografije i video zapise sa fotoaparata. U svakom slučaju, kada instalirate aplikaciju PlayMemories Mobile na Android pametni telefon ili tablet sa podrškom za NFC, možete da izbegnete složeno podešavanje i da jednostavno uspostavite bežičnu vezu tako što ćete uređaj prisloniti uz fotoaparat. Sada ste spremni da upravljate fotoaparatom sa pametnog telefona kako biste napravili fotografiju sa mesta sa kojeg to prethodno niste mogli da učinite, da biste i vi bili na grupnom snimku ili da biste ih trenutno prebacili na pametni telefon radi deljenja na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete da uparite i ručno.

 

Picture Effect

FDR-AX100 vam omogućava da lako pokažete kreativnost zahvaljujući režimu Picture Effect sa ukupno 7 efekata – kao što su Fotoaparat igračka, Umekšano istaknuto, Pop boja, Posterizacija, Retro fotografija, Delimično u boji i Monohromatski sa visokim kontrastom – koji predstavljaju sredstvo za pretvaranje svakodnevnih fotografija u impresivna umetnička dela. Dok primenjujete efekte rezultati se u realnom vremenu prikazuju na LCD ekranu. Neke funkcije, kao što je Face Detection, nije moguće koristiti kada je aktivan režim Picture Effect.

5.1-kanalni Dolby

Podrška za snimanje 5.1-kanalnog okružujućeg zvuka omogućava vam da snimate profesionalne zvučne podloge kako biste ostvarili pun potencijal video zapisa. Gledaoci će biti uvučeni u akciju. Beleške: AVCHD format podržava snimanje 5.1-kanalnog Dolby Digital zvuka i 2-kanalnog stereo zvuka. U formatu XAVC S podržano je PCM snimanje.

Dodaci

Opcionalna dodatna oprema proširuje uživanje u snimanju i kreativne mogućnosti.

My Voice Cancelling

Ova praktična nova funkcija značajno smanjuje intenzitet vašeg glasa dok snimate, uz održavanje jačine glasa subjekta i drugih zvukova u okolini. To postiže tako što detektuje odakle potiču zvukovi i potiskuje zvukove koji dolaze iza kamkordera. Čak i kada se uzbudite tokom snimanja sportskih događaja ili svoje dece, vaš uzbuđeni glas će biti sveden na šapat.

Direct Copy za brzo prebacivanje datoteka

Veoma jednostavno prebacujte podatke sa kamere na spoljni čvrsti disk pomoću USB 2.0 veze. Ova funkcija takođe omogućava praktičnu reprodukciju datoteka sa čvrstog diska na LCD ekranu kamere.

 

Pune specifikacije i funkcije

FDR-AX100E

TIP SENZORA
CMOS senzor Exmor R od 1,0" (13,2 mm x 8,8 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
EFEKTIVNI PIKSELI (VIDEO)
Približno 14,2 megapiksela (16:9)1
EFEKTIVNI PIKSELI (FOTOGRAFIJE)
Približno 14,2 megapiksela (16:9)/približno 10,6 megapiksela (4:3)
PROCESOR SLIKE
Procesor slike BIONZ X
TIP OBJEKTIVA
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
PREČNIK FILTERA
62 mm
POKLOPAC OBJEKTIVA
Poklopac za objektiv
OTVOR BLENDE
F2,8–F4,5
ŽIŽNA RAZDALJINA
f=9,3–111,6 mm
FOKUSNA DUŽINA (35 MM EKVIVALENT) (VIDEO)
f = 29,0–348,0 mm (16:9)1
FOKUSNA DUŽINA (35 MM EKVIVALENT) (FOTOGRAFIJA)
f = 29,0–348,0 mm (16:9), f=35,5–426,0 mm (4:3)
MIN. RAZDALJINA ZA FOKUSIRANJE
Približno 1 cm (široko), približno 100 cm (telefoto), približno 13/32 inča (široko), približno 39 3/8 inča (telefoto)
MEMBRANA BLENDE 
7 krilaca
ND FILTER
ISKLJUČENO, 1/4, 1/16, 1/64
OPTIČKI ZUM
12x
CLEAR IMAGE ZOOM
4K: 18x HD: 24x2
DIGITALNI ZUM
160x3
TIP TRAŽILA
1,0 cm (0,39 inča) OLED/u boji, ekvivalentno 1.440.000 piksela
VIDNO POLJE
100%
TIP EKRANA
Xtra Fine LCD™ ekran (921.000 piksela) od 8,8 cm (3,5 inča) širokog formata (16:9)
EKRAN OSETLJIV NA DODIR
Da
KONTROLA OSVETLJENOSTI
Da (meni)4
PRIKAZ OBELEŽIVAČA/KOORDINATNE MREŽE
Linije mreže5
PODEŠAVANJE UGLA
Ugao otvaranja: maks. 90 stepeni, Ugao okretanja: maks. 270 stepeni
TIP STABILIZACIJE SLIKE
Optical SteadyShot stabilizacija slike sa aktivnim režimom (od širokougaonog do telefoto)
TIP FOKUSA
AF sa detekcijom kontrasta
REŽIM FOKUSIRANJA
Automatski/ručno (dodirni ekran/točkić)
OBLAST FOKUSA
Fokus punog opsega/fokus u tački
ASISTENT ZA RUČNO FOKUSIRANJE
Uvećan prikaz za precizno ručno fokusiranje (režim snimanja video zapisa: x2/x4, režim za fotografije: x6,3/x12,6), prikaz „Vršne boje“
REŽIM
Automatski, fleksibilna tačka (dodirni ekran), ručno (točkić/meni)
REŽIMI MERENJA
Više segmenata/Tačka
KOMPENZACIJA EKSPOZICIJE
AE Shift (točkić/dodirni ekran)
REŽIM LOW LUX
Da
AUTOMATSKA KONTROLA BLENDE
F2,8–F11
RUČNA KONTROLA BLENDE
F2,8–F11
POMOĆ ZA RUČNO PODEŠAVANJE EKSPOZICIJE
Prikaz zebraste šare
KOMPENZACIJA POZADINSKOG OSVETLJ.
Da (Automatski)
KONTROLA POJAČANJA
Automatski/Ručno
AGC OGRANIČENJE
Da
MINIMALNO OSVETLJENJE
4K: standardno: 6 luksa (brzina zatvarača 1/50) HD: standardno: 3 luksa (brzina zatvarača 1/50), 4K: Low Lux: 3 luksa (brzina zatvarača 1/25) HD: Low Lux: 1,7 luksa (brzina zatvarača 1/25), NightShot: 0 luksa (brzina zatvarača 1/50)
OPSEG AUTOMATSKE KONTROLE
1/8–1/10.000
STANDARDNO
1/50–1/10.000
RUČNA KONTROLA BLENDE (REŽIM ZA FOTOGRAFIJE)
1/50–1/10.000
RUČNI ZATVARAČ
1/8–1/10.000
SMOOTH SLOW
1/250–1/10000
REŽIMI BALANSA BELE
Automatski/Jedan dodir/Na otvorenom/U zatvorenom/WB temp.
PROMENA BALANSA BELE BOJE
Da (G7-M7 15 koraka, A7-B7 15 koraka)
SISTEM ZA MERENJE BLICA
TTL pre blica6
KOMPENZACIJA ZA BLIC
Da (3 koraka)6
REŽIM BLICA
Automatski/Uključeno/Isključeno6
TIP MEDIJUMA
XAVC S 4K (100 Mb/s): SDXC memorijska kartica (UHS-I U3 ili više klase), XAVC S 4K (60 Mb/s): SDXC memorijska kartica (klase 10 ili više), XAVC S HD: SDXC memorijska kartica (klase 10 ili više), AVCHD, fotografije: Memory Stick PRO Duo™ (Mark 2), Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™, SD/SDHC/SDXC memorijska kartica (klasa 4 ili viša)
FORMAT ZA SNIMANJE (VIDEO)
Format XAVC S MPEG4-AVC/H264, kompatibilnost sa formatom AVCHD ver. 2.0: MPEG4-AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264
VIDEO REZOLUCIJA
XAVC S 4K: 3840 × 2160/25P, 24P, XAVC S HD: 1920 x 1080/50p, 25p, 24p, AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 24p (FX, FH), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p
BRZINA SNIMANJA VIDEO ZAPISA (ABR/VBR)
XAVC S 4K 100 Mb/s: oko 100 Mb/s / 60 Mb/s: oko 60 Mb/s7, XAVC S HD oko 50 Mb/s7, AVCHD PS: oko 28 Mb/s / FX: oko 24 Mb/s / FH: oko 17 Mb/s / HQ: oko 9 Mb/s / LP: oko 5 Mb/s78, MP4: oko 3 Mb/s7
FORMAT ZA SNIMANJE (FOTOGRAFIJE)
Kompatibilno sa: DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.3, MPF Baseline
VELIČINA FOTOGRAFIJE (FOTO REŽIM)
L: 20,0 megapiksela 16:9 (5968 x 3352), 15,0 megapiksela 4:3 (4464 x 3352), M: 14,2 megapiksela 16:9 (5024 x 2824), 10,6 megapiksela 4:3 (3760 x 2824), S: 2,1 megapiksela 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapiksela 4:3 (640 x 480)
VELIČINA FOTOGRAFIJE (VIDEO REŽIM)
L: 20,0 megapiksela 16:9 (5968 x 3352)9, M: 14,2 megapiksela 16:9 (5024 x 2824), S: 2,1 megapiksel 16:9 (1920 x 1080)
VELIČINA FOTOGRAFIJE (DVOST. SNIM.)
20,0 megapiksela 16:9 (5968 x 3352)91011, 14,2 megapiksela 16:9 (5024 x 2824)1011, 2,1 megapiksel 16:9 (1920 x 1080)1011
MIKROFON
Ugrađen zum mikrofon
FORMAT ZA SNIMANJE ZVUKA
MPEG-4 Linear PCM 2-kanalni (48 kHz/16 bita)12, Dolby Digital 5,1-kanalni, Dolby Digital 5.1 Creator13, Dolby Digital 2-kanalni stereo, Dolby Digital Stereo Creator13, MPEG-4 AAC-LC 2-kanalni14
KONTROLA NIVOA MIKROFONA
Da (31 korak)
AUTOMATSKO SMANJIVANJE BUKE VETRA
DA (uklj./isklj.)
MY VOICE CANCELING
Da
ZVUČNIK
Mono zvučnik
SNIMANJE VELIKOM BRZINOM
Da1516
IZBOR SCENE
Auto (Automatski)/Night Scene (Noćna scena)/Sunrise & Sunset (Izlazak i zalazak sunca)/Fireworks (Vatromet)/Landscape (Pejzaž)/Portrait (Portret)/Spotlight (Reflektori)/Beach (Plaža)/Snow (Sneg)
INFRACRVENI SISTEM NIGHTSHOT
Da
OSTALE KARAKTERISTIKE
Face Detection, Cinematone, Golf Shot (Da)13, Smooth Slow Rec (Usporeno snimanje) (Da)13, efekti iščezavanja (belo/crno)17, inteligentni automatski režim (Portret/Beba/Hodanje/Stativ/Pozadinsko svetlo/Pejzaž/Reflektor/Sumrak/Makro/Slabo osvetljenje/Automatsko smanjivanje buke vetra), Smile Shutter (Isključeno/Dvostruko snimanje/Uvek uključeno)11, smanjenje efekta crvenih očiju (Da (sa opcionim blicem)), Direct Copy (Da)18
BRZA REPRODUKCIJA
Oko 5/10/30/60 puta
SPORA REPRODUKCIJA
Unapred: 1/5 brzine, unazad: 1/2 brzine
OPSECANJE REPRODUKCIJE
Da
HIGHLIGHT MOVIE MAKER
Reprodukcija ključnih tačaka13, scenario ključnih tačaka (čuvanje/reprodukcija/brisanje), isticanje pozadinske muzike (unapred instalirane 4 muzičke datoteke, prenos muzike)
PROJEKCIJA SLAJDOVA (FOTOGRAFIJE)
Slide Show (Prikaz slajdova)
WI-FI®
Da (Wi-Fi kompatibilnost, IEEE 802.11b/g/n (opseg od 2,4 GHz))19
NFC™
Da (kompatibilnost sa NFC Forum oznakom tipa 3)
PRIKLJUČAK ZA DODATNE UREĐAJE
Da (višenamenski priključak)
HDMI PRIKLJUČAK
Da (HDMI mikro)20
VIŠENAMENSKI/MIKRO USB PRIKLJUČAK
Da 21
DALJINSKI UPRAVLJAČ
integrisano u višenamenski/mikro USB priključak21
STD IZLAZ
Kompozitni video izlaz (AV KABL (prodaje se odvojeno))
ULAZ ZA MIKROFON
Stereo mini priključak
PRIKLJUČAK ZA SLUŠALICE
Stereo mini priključak
OTVOR ZA MEMORIJSKU KARTICU
Kompatibilno sa Memory Stick PRO Duo™ i SD/SDHC/SDXC memorijskim karticama
DC ULAZ
Da
TIP BATERIJE
InfoLITHIUM sa AccuPower sistemom merenja (serija V)22
POTROŠNJA ENERGIJE (LCD)
4K: 5,6 W23
POTROŠNJA ENERGIJE (TRAŽILO)
4K: 5,3 W23
ZAHTEVI ZA NAPAJANJE
6,8 V/7,3 V (baterija), 8,4 V (adapter za naizmeničnu struju)
PUNJENJE NA KAMKORDERU (VREME PUNJENJA SA PRILOŽENOM BATERIJOM)
Da (oko 3 č 25 min)24
USB PUNJENJE
DC 5 V 1500 mA
USB NAPAJANJE
Da (preporučuje se 1,5 A ili više)
DIMENZIJE (Š X V X D) (SA BATERIJOM U KOMPLETU)
Približno 81 mm x 83,5 mm x 196,5 mm (približno 90 mm x 83,5 mm x 223,5 mm (sa senilom za objektiv))2526, približno 3 1/4 inča x 3 3/8 inča x 7 3/4 inča (približno 3 5/8 inča x 3 3/8 inča x 8 7/8 inča (sa senilom za objektiv))2526
TEŽINA (SAMO GLAVNA JEDINICA)
Približno 790 g, približno 1 funta i 11 unci
TEŽINA (SA BATERIJOM U KOMPLETU)
Oko 870 g (NP-FV50A)27, oko 915 g (NP-FV70)/oko 910 g (NP-FV70A) (sa baterijom u kompletu)27, oko 965 g (NP-FV100A)27, oko 1 funte i 14,7 unci (NP-FV50A)27, oko 2 funte i 0,3 unce (NP-FV70)/oko 2 funte i 0,1 unca (NP-FV70A) (sa baterijom u kompletu)<sup class="footNoteNumbNazad na kategoriju Kamkorderi