Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

ZHIYUN Weebill-S Image Transmission Pro Package


Proizvođač: ZHIYUN
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 7066

Još jedna bitna novina kod Weebill S ne tiče se njega samog, već dodatne opreme. Na raspolaganju je opcioni dodatak TransMount Image Transmission Module, kompaktni uređaj koji se montira ispod pločice gimbala i pruža bežični streaming video zapisa maksimalne rezolucije 1920 x 1080 na 30 fps do udaljenosti od čak 100m. Ovakav setup pretvara Vaš pametni telefon u profesionalni video monitor ili multifunkcionalni daljinski upravljač. Štaviše, moguće je istovremeno bežično upariti do 3 uređaja (telefone, tablete, video monitore).


€ 480,00€ 350,00

Pakovanje sadrži:

- Zhiyun TransMount Image Transmission Transmitter
- Zhiyun TransMount Servo Zoom/Follow Controller (Max) - follow focus motor koji kontroliše zum i fokus na objektivu;
- Zhiyun TransMount Phone Holder with Crown Gear - intuitivni držač mobilnih telefona;
- HDMI Cable Package - pakovanje koje sadrži kablove HDMI Mini to HDMI Mini, HDMI Mini to HDMI Micro i HDMI Mini to HDMI. 

 

Kompaktniji od predhodnika. Dizajn se kao i kod ostalih weebill sastoji od ručke na zadnjoj strani koja omogućava lakši prelazak u donji režim rada, kao i bolje rukovanje u svim ostalim režimima. Ostala poboljšanja uključuju nadograđene motore i algoritam stabilizacije. WEEBILL-S odlikuje 300% više obrtnog momenta i 50% više odziva. To vam omogućava bolje balansiranje i više kombinacija fotoaparata sa objektivima kao što je Canon 5D Mark IV sa zumom od 24 do 70 mm.

Kao i prethodnik Weebill LAB, i gimbal Weebill S ima mogućnost montiranja namenskog tripoda (koji se dobija u pakovanju) sa smerom nagore. Ovim tripod postaje handgrip, dodatna ručica, a gimbal se postavlja u tzv. underslung poziciju, što će umnogome olakšati rukovanje i snimanje. Razume se da se tripod može standardno montirati, ukoliko želite da gimbal postavite na neku površinu.

Kao i prethodna generacija, sa svojom nosivošću od 3kg, Zhiyun Weebill S je namenjen kako za mirrorless, tako i za DSLR fotoaparate. Iz kompanije Zhiyun Tech se hvale kako je Weebill-S opremljen motorima čiji je obrtni moment veći za 300% u odnosu na prvi Weebill, što rezultira u znatno glađoj stabilizaciji i brzini odziva (kažu 50% bolje nego kod prethodnika). Novi napredni algoritam (osma generacija Instune) ugrađen u sam gimbal omogućava automatsku detekciju težine fotoaparata i prilagođavanje snage motora kako biste uvek dobili optimalnu stabilizaciju, uz optimalnu potrošnju baterija (Intelligent Auto-Tune). Zahvaljujući ovakvom naoružanju, izrađenom po standardima avio industrije, manevrisanje čak i sa Canon 5D Mark IV + EF 24-70mm f/2.8 biće mačji kašalj.

Još jedna bitna novina kod Weebill S ne tiče se njega samog, već dodatne opreme. Na raspolaganju je opcioni dodatak TransMount Image Transmission Module, kompaktni uređaj koji se montira ispod pločice gimbala i pruža bežični streaming video zapisa maksimalne rezolucije 1920 x 1080 na 30 fps do udaljenosti od čak 100m. Ovakav setup pretvara Vaš pametni telefon u profesionalni video monitor ili multifunkcionalni daljinski upravljač. Štaviše, moguće je istovremeno bežično upariti do 3 uređaja (telefone, tablete, video monitore).

Pomenuti streaming i ostale pametne funkcije duguju zahvalnost unapređenoj Zhiyun-Tech ZY Play aplikaciji, koja je namenjena za Andriod i iOS. Jedna od opcija unutar aplikacije je SmartFollow 2.0, koja radi u paru sa pomenutim modulom i donosi precizno praćenje mete koju ste odabrali, uz minimalno kašnjenje. ViaTouch funkcija, koja je bila prisutna i kod Weebill LAB, sada je unapređena (verzija 2.0), što Vam pruža mogućnost da upravljate fotoaparatom i gimbalom, kao i njihovim podešavanjima, direktno sa ekrana Vašeg telefona. Na ovaj način možete podešavati zum i fokus (kod modela koji su podržani), kao i ISO, blendu, brzinu fokusa itd. ZY Play aplikacija nudi još i vrlo korisnu funkciju Sync Motion (omogućava gimbalu da imitira i u stopu prati pokrete koje pravite Vašim telefonom u realnom vremenu, tako da Vam nijedan kadar neće promaći), kao i standardne i uvek dobrodošle funkcije PanoramaTimelapseMotionlapseLong Exposure Timelapse, itd.

Kratak predah, pa idemo dalje sa unapređenjima. Zhiyun Weebill-S nudi čak 6 režima rada (neki su preuzeti od Zhiyun Crane M2):

Full-Range POV Mode - fotoaparat zadržava položaj čak iako gimbal pomerate za 360° duž sve tri ose;
Vortex Mode - stvara dramatičan efekat, pod nagibom, dok se fotoaparat okreće za 360°;
Go Mode - brzina fokusa je na maksimumu; namenjen je za ekstermne sportove i slične situacije;
PF Mode - fotoaparat radi panning dok pomerate gimbal ulevo ili udesno (korisno za hyperlapse);
F Mode - fotoaparat prati pokrete ručice gimbala;
L Mode - meta je u fokusu kada imitirate pokrete koji se prave pomoću dolly ili jib stabilizatora.

Ako ste mislili da je ovde kraj, prevarili ste se. Naposletku naglasićemo da WeebillS pruža elektronsku kontrolu fokusa kod podržanih modela (listu podržanih modela možete pogledati na zvaničnom sajtu kompanije Zhiyun-Tech) pomoću namenskog točkića. Gimbal takođe podržava mehanički fokus i kontrolu zuma pomoću motora koji se kupuju zasebno (podržani su svi TransMount dodaci koje je koristio i prethodnik). Radilo se i na autonomiji baterije, tako da Weebill S u kontinuitetu može biti aktivan do 14.

 

1Nazad na kategoriju AKCIJA