Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Zhiyun TransMount Telescopic Monopod with Locking Buckle


Proizvođač: Zhiyun
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6641

Zhiyun-Tech TransMount teleskopski monopod sa zaključavajućom kopčom je dizajniran da radi sa opcionim TransMount multifunkcionalnim pojasom. Pojas ima Quick Release Socket koji osigurava monopod. Sistem Quick Release je spojen za kaiš i monopod i omogućava da monopod uđe i izvuče se iz pojasa, ima i dva brza osigurača sa oprugom.Za pričvršćivanje monopoda, na pojasu se nalazi quick release sistem koji je suspendovan na visećem remenu. Sistem ima prsten i pokretnu plocicu za brzo otpuštanje koja se zavrne u dno monopoda. Zajedno, monopod i pojas skidaju težinu gimbala sa vaših ruku i omogućavaju udobniji rad. Oni takođe omogućavaju lakše upravljanje tockom za fokus koji se nudi na gimbalima kao što su Zhiyun-Tech WEEBILL LAB i CRANE 3 LAB. Teleskopski monopod takođe funkcioniše kao bilo koji standardni monopod i ima postolje sa stativom koje vam omogućava da manipulisete sa stabilnošću. Teleskopira se od 18,5 do 47 "i ima uklonjivu gumenu nogu za postavljanje na tlo bez osnove stativa. Ima udoban rukohvat od sundjera i traku za zglob koji čini da se sve oseća sigurnije u vašim rukama. Adapter od 20 do 3/8 "-16 se montira na vrhu monopoda kako bi vam obezbedio bilo koju vrstu montaže, tako da možete montirati gimbale, glave i drugu opremu.


€ 125,00

Zhiyun-Tech GMB-BR1B02 Overview

 

The Zhiyun-Tech TransMount Telescopic Monopod with Locking Buckle is designed to work with the optional TransMount Multifunctional Camera Belt to support handheld gimbals. The belt features a quick release socket that the monopod secures into. A quick release anchor point included with the belt screws into the bottom of the monopod and allows the monopod to pop into and out of the belt's socket, which has two spring-loaded quick release pins.

Together, the monopod and belt take the weight of the gimbal off your hands and allow for comfortable jib-style shots. They also allow for easier control of the focus wheel offered on gimbals such as the Zhiyun-Tech WEEBILL LAB and CRANE 3 LAB.

The Telescopic Monopod also works like any standard monopod and has a tripod base that allows you to push in and out with stability. It telescopes out from 18.5 to 47" and includes a removable rubber foot for setting it down on the ground without the tripod base. It has a comfortable sponge grip and includes a wrist strap that makes everything feel more secure in your hands. A supplied 1/4"-20 to 3/8"-16 screw adapter installs at the top of the monopod to provide you with either type of mounting point so you can mount gimbals, fluid heads, and other gear.

 

Key Features
  • Designed to work with the optional TransMount Multifunctional Camera Belt to support handheld gimbals
  • Removable tripod base with individually adjustable feet
  • 18.5 to 47" length
  • Sponge grip
  • Wrist strap
  • Removable rubber foot included
  • 1/4"-20 to 3/8"-16 threaded screw adapter includedNazad na kategoriju Gimbali