Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

SONY A7c kit FE 28-60mm F4-5.6


Proizvođač: SONY
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 7386

Uprkos najmanjem i najlakšem kućištu kamere, A7C pruža izuzetan kvalitet slike i video zapisa koji biste očekivali od Full Frame kamere. Brz, precizan i stabilan autofokus, brzo kontinuirano snimanje i praktični okretni LCD ekran pomažu u "hvatanju" kontinuirane akcije.


/

Veći senzor

Veći senzori daju bolje slike, a Full Frame a7C senzor je znatno veći od senzora na pametnim telefonima, kompaktnim digitalnim fotoaparatima ili uporedno velikim kamerama formata APS-C sa zamenljivim sočivima. Rezultat je veća kolekcija svetlosti koja vam omogućava da snimate slike profesionalnog kvaliteta sa manje šuma i više detalja kako u osenčenim, tako i u osvetljenim područjima.

Otkrijte razliku sa velikim senzorom

Full Frame senzor snima impresivne slike karakteristične za ovaj format. Veličina senzora a7C je više nego dvostruko veća od veličine APS-C kamera sa uporedivim veličinama tela i do 30 puta veća od senzora pametnih telefona. Ovo slike čini zapanjujućim, kao i punim dubine i detalja. Kompaktnost i lako rukovanje A7C je dizajniran kao beskompromisno kompaktan, lagan, prenosiv i zaista moćan Full Frame fotoaparat. Ovaj cilj postignut je razvojem novih mehaničkih elemenata - roletne koja štedi prostor i jedinice za optičku stabilizaciju, kao i poboljšanjem izgleda i strukture.

Iskoristite format Full Frame

Full Frame senzor a7C može učiniti više od pukog hvatanja više svetlosti. Veliki senzor i veličina piksela donose poboljšanu dubinu slike, kao i dinamički opseg i detalje. E-mount objektivi od širokog ugla preko telefoto do specijalizovanih za posebne namena. Bez obzira da li ste amater ili profesionalac, fotograf ili filmski autor, široka paleta od više od 50 sočiva sa E-nosačem pomoći će vašoj kreativnosti da raširi krila. Kompaktni Full Frame objektivi daju zapanjujuće slike sa malim nivoom izobličenja čak i pri velikim žižnim daljinama, prelepoj dubini i efektu bokeh-a. Snimite akciju savršeno verno i sa prelepim detaljima Vrhunski autofokus (AF) i mogućnost brzog neprekidnog snimanja pomažu vam da zabeležite snimak u deliću sekunde. Optički stabilizator slike a7C osigurava stabilnost slike bez zamućenja prilikom snimanja fotografija i video zapisa.

Kvalitet slike u punom okviru za kreatore video zapisa

Monitor s otvorenim bočnim otvaranjem a7C omogućava lako gledanje čak i kada je priključen mikrofon, koristi se stabilizator ili se snima iz različitih položaja. Pored toga, priključci za mikrofon i slušalice omogućavaju vam upotrebu vaše omiljene opreme. Pored toga, baterija velikog kapaciteta omogućava dugo snimanje. Da rezimiramo, model a7C idealan je za vlogere i druge kreatore. Kompaktan, lagan i prenosiv, čak i sa dodatnim opcijama LCD sa rotacijom od 360 stepeni olakšava prijavu kada ste sami. Opcionalna kombinacija drške i mikrofona idealna je za bežično prijavljivanje, a postolje za digitalni mikrofon daje izuzetno čist zvuk. Kamera takođe podržava popularni vertikalni video format, a sa metapodacima se vertikalno snimljeni sadržaj može reprodukovati i uređivati u vertikalnoj orijentaciji bez potrebe za rotiranjem. Kamera može snimati do 5 puta sporije i do 60 puta brže od stvarnosti Promena brzine kadrova je još jedan kreativni element koji možete da dodate video snimcima. Zahvaljujući režimu S & Q24 modela a7C, ovo je lako. Podržava Full HD snimanje pri 120 fps. Efekti ubrzanja i usporavanja mogu se stvoriti u kameri zahvaljujući opsegu brzina kadrova od 1 - 120 fps. Rezultujuće slike se kreću do 5 puta sporije ili do 60 puta brže u poređenju sa radom u realnom vremenu. Jednostavni vizuelni efekti za video zapise Efekat slike, kreativni stil i profil slike su jednostavni načini da poboljšate svoj kreativni izraz prilikom snimanja video zapisa. Oni pružaju širok spektar vizuelnih efekata i postavki od amatera do profesionalaca. Efekat slike i kreativni stil omogućavaju vam da ga ostavite na kameri, uklanjajući sortiranje tokom postprodukcije.

 

 Nazad na kategoriju Mirrorless