Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/404 5410

011/404 5411

063/237-971

063/218 025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Olympus OM-D E-M5 Mark II 12-40mm f/2.8 Kit, silver/black


Proizvođač: Olympus
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6568

Spremnost i jasnoća – uz najmoćniji sistem stabilizacije slike na svetu*. Idealno rešenje za snimanje jasnih fotografija i video zapisa po slabom svetlu i bez upotrebe stativa. Unapred, unazad, gore, dole, bočno, ukoso, nakrivljeno - i u stvari, u bilo kom pravcu, ugrađeni VCM sistem za stabilizaciju po 5 osa kompenzuje doslovno svaki tip zamućenja. Donosi jasnu sliku čak i na tražilo, radi lakšeg kadriranja. *Prema CIPA Standardu. Podaci od februara 2015.


Pozovite nas

Spremnost i jasnoća – uz najmoćniji sistem stabilizacije slike na svetu*. Idealno rešenje za snimanje jasnih fotografija i video zapisa po slabom svetlu i bez upotrebe stativa. Unapred, unazad, gore, dole, bočno, ukoso, nakrivljeno - i u stvari, u bilo kom pravcu, ugrađeni VCM sistem za stabilizaciju po 5 osa kompenzuje doslovno svaki tip zamućenja. Donosi jasnu sliku čak i na tražilo, radi lakšeg kadriranja.

*Prema CIPA Standardu. Podaci od februara 2015.

 •  
  Jasne i oštre slike
 •  
  Savršen za nošenje
 •  
  Sjajni video snimci
Karakteristike
 • Uhvatite nove perspektive.

  Pošto se pokretljivi Vari-angle LCD može postaviti u bilo koji ugao, slobodni ste da snimate iz kreativnih perspektiva. Pratite nivo mikrofona i vremenski kod direktno na LCD-u ili jednostavno koristite digitalni nivo.

 • Pojačajte rezoluciju.

  Kada je reč o detaljima, što je veća rezolucija, to bolje. Zato E-M5 Mark II dolazi sa novom opcijom 40M High Res Shot koja snima osam snlika u sekvenci i kombijuje ih u jednu. Ovo je idealno rešenje za umetničku fotografiju, pejzaže, i slično - uz neverovatnih 40 megapiksela.

 •  

  Otkrijte slobodu bežične veze.

  Preuzmite punu kontrolu nad fotografisanjem - bežično, preko pametnog telefona. Zahvaljujući WiFi vezi koja je ugrađena u E-M5 Mark II, možete da podesite otvor blende, brzinu zatvarača, i brojne druge postavke ne dodirujući fotoaparat. Instalirajte na telefon aplikaciju OLYMPUS Image Share i podelite slike na društvenim mrežama.

   
 • Paleta objektiva

  Otkrijte sistem kompaktnih objektiva koji će vas potpuno osloboditi: OLYMPUS Micro Four Thirds sistem. Sa preko 40 modela objektiva, od kojih su mnogi otporni na prskanje vodom, prašinu ili smrzavanje, ova paleta će savršeno odgovoriti na svaki vaš kreativni i umetnički poriv - bio to širokougaoni, makro ili telefoto snimak. Njihov izuzetan kvalitet savršeno se uklapa uz naprednu tehnologiju OM-D serije i donosi fotografije i video snimke vrhunskog kvaliteta.

  Više od
  40
  Micro Four Thirds objektivaNazad na kategoriju MILC (Mirrorless interchangeable-lens camera)