Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Fujifilm X-T30 telo


Proizvođač: Fujifilm
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6557

Fujifilmov novi X-T30 donosi veći deo istih karakteristika kao i model više klase X-T3 ali po razumnijoj ceni. Ako to zvuči poznato, to je zato što je odnos između X-T20 i X-T2 bio isti. X-T30 ima odličan kvalitet slike, što uključuje veliki dinamički opseg i naravno prepoznatljive Fujifilm boje. Sa X-T30 dobijate isti 26MP senzor i procesor kao i X-T3, napredni AF sistem, mnogo direktnih kontrola i nagibni ekran osetljiv na dodir, sve to fino spakovano u manjem telu. Sa nekoliko izuzetaka, dizajn X-T30 se nije mnogo promenio u odnosu na X-T20 koji mu prethodi,i to je u redu, pošto dizajnu te kamere zaista nije trebalo mnogo promena. Stvari koje čine X-T30 značajnom nadogradnjom mogu se naći iznutra.Pre svega više piksela,više autofokusnih tačaka,više snimaka u Continuous Shooting modu i poboljsani frame rate na [DCI 4K(4096×2160)] 29.97p/25p/24p/23.98p 200Mbps/100Mbps up to approx. 10min


Pozovite nas

 

 

Glavne karakteristike :

26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Senzor

X-Procesor 4 sa Quad CPU

DCI i UHD 4K30 Video; F-Log Gamma

2.36m-Dot OLED elektronsko tražilo

3.0 "1.04m-Dot Tilting LCD Touchscreen

Automatsko fokusiranje fazne detekcije od 425 tačaka

Proširena ISO 80-51200, 30 fps snimanje

Bluetooth i Wi-Fi; Sports Finder Mode

Fujifilm X-T30 je opremljen mnoštvom novih mogućnosti, što ga čini malim ali moćnim pratiocem svakog fotografa. Nudi izvanredne performanse sa rezolucijom od 26,1 megapiksela i procesorom 4 generacije. Pored toga, AF fazna detekcija pokriva celo polje slike (100%). Druge napredne funkcije uključuju Focus Lever za lagano prebacivanje fokusa, novi intuitivni ekran osetljiv na dodir sa boljim odzivom i poboljšani dizajn tela koji nudi bolju ergonomiju i istovremeno pruža udobno snimanje čak i sa većim objektivima.  AF algoritam je poboljšan u odnosu na algoritam koji se koristi u FUJIFILM X-T3, koji donosi još naprednije kontinualne performanse AF-a. To uključuje povećanu tačnost detekcije lica i očiju i uvođenje funkcije za izbor lica, što vam daje prioritetni autofokus na odabranom predmetu. Ovaj razvoj performansi AF je dostupan ne samo prilikom fotografisanja, već i tokom video snimanja. Poboljšana stabilnost fokusiranja lica / očiju i AF-C prepoznavanje lica (kontinuirani AF) čini upotrebu jednostavnijom. Sam video performans je takođe poboljšan i nudi snimanje u visokoj rezoluciji i 4K / 30P video snimanje.   Zahvaljujući gore navedenom razvoju, kamera dopire do šireg kruga korisnika, od početnika do profesionalnih fotografa, tako što uvijek može bez problema isporučiti kvalitetne slike bez obzira na korisničko iskustvo.

Kompaktno i lagano kućište fotoaparata dizajnirano za praktičnost u naprednoj kontroli.

Kompaktno i lagano kućište fotoaparata od 383g sa dobrom ergonomijom prilikom držanja fotoaparata.

Korišćenjem džojstika i tasterima za izbor podešavanja možete poboljšati udobnost zadnjeg dela uređaja radi boljeg prijanjanja.

Zadnji LCD monitor je tanji od 1,3 mm i nudi bolji odaziv na ekran osetljiv na dodir.

Korišćenjem žojstika brže i intuitivnije kontrolišete fotoaparat.

X-T30 je dostupan u popularnoj crnoj, premium srebrnoj i novoj "sivoj boji uglja". X-T30 je opremljen senzorom četvrte generacije, X Trans CMOS 4 i procesorom X Processor 4 koji pruža performanse fotografija ekvivalentne FUJIFILM X-T3. Uprkos kompaktnom i laganom kućištu, kamera ima rezoluciju od 26,1 megapiksela, što je jedna od najviših vrijednosti za digitalne fotoaparate sa APS-C senzorom. Prirodna osetljivost je ISO 160, prethodno dostupna samo kao prošireni ISO, i sada je dostupna za RAW snimanje. FUJIFILM-ove omiljene simulacije filmova sada uključuju ETERNA mod. Kamera takođe poseduje različite funkcije snimanja koje poboljšavaju vašu mogućnost prilagođavanja fotografija, kao što su "monohromatska podešavanja" koja su dostupna za ACROS režim i "Color Chrome" efekat koji proizvodi dublje boje i prirodnije gradacije. Novi AF sistem, koji je odličan u uslovima slabog osvetljenja i kada gledate objekte koji se brzo kreću. Broj piksela za detekciju faze na X-Trans CMOS 4 senzoru povećao se na 2,16 miliona, što je približno 4 puta više od X-Trans CMOS-a 3. AF područje detekcije faze sada pokriva celu površinu slike (približno 100%), omogućava brzo i precizno fokusiranje na. AF sa slabim osvetljenjem je proširen sa + 0.5EV na -3EV, što omogućava automatsko fokusiranje u uslovima veoma slabog osvetljenja, kao što su noć ili u uslovima veoma slabog osvetljenja, kao što su sveće. U kombinaciji sa X-T3, X-T30 poseduje najbolje karakteristike i funkcionalnost svih kamera serije X, kombinujući brzu obradu slike (poboljšan X-Processor ) i autofokus algoritma za povećanje tačnosti detekcije lica i očiju. Funkcija izbora lica je takođe poboljšana kako bi omogućila prioritetno automatsko fokusiranje izabranoj osobi kada je na slici otkriveno više lica. Napredne SR Auto performanse su poboljšane kako bi se poboljšale performanse AF fotoaparata. U ovom režimu, fotoaparat automatski bira optimalna podešavanja snimanja za tu scenu iz 58 preseta, tako da možete dobiti najbolji kvalitet slike bez brige u kojoj ste od postavki. Napredna video funkcija X-T30 ima napredniju 4K / 30P video funkciju, mogućnost snimanja zvuka visoke definicije bez potrebe za dodatnom opremom i praćenjem očiju tokom snimanja videa. X-T30 zapisi u 4K (3810x2160) daju zapanjujući kvalitet . Fotoaparat podržava i DCI (17: 9), što video snimcima daje filmski izgled. Režimi simulacije filmova mogu se koristiti ne samo za snimanje fotografija, već i za snimanje videa, uključujući emulaciju "ETERNA". 4K / 30P film može biti snimljen na SD karticu u 4: 2: 0 8bit.Nazad na kategoriju MILC (Mirrorless interchangeable-lens camera)