Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Canon EOS RP + EF-EOS R Mount Adapter


Proizvođač: Canon
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6552

Mali, lagani i intuitivni fotoaparat bez ogledala i sa senzorom punog formata za vrhunsku kreativnost u pokretu.Canon EOS RP donosi snagu punog formata bez ogledala u obliku malog, laganog EOS R tela, što otvara uzbudljive kreativne mogućnosti koje vam omogućavaju da podignete fotografisanje na novi nivo.Canon EOS RP je praktični, kreativni fotoaparat punog formata bez ogledala koji pruža ogroman kreativni potencijal zahvaljujući novoj generaciji RF objektiva. Veliki prečnik, velika brzina komunikacije i kratak zadnji fokus RF sistema za montažu predstavljaju savršenu početnu tačku za budući sistem punog formata.CMOS senzor od 26,2 MP u modelu Canon EOS RP daje neverovatne rezultate pri slabom osvetljenju zahvaljujući DIGIC 8 procesoru i DLO u fotoaparatu, za vrhunske rezultate direktno iz fotoaparata.Canon EOS RP nudi novi način za prihvatanje prednosti punog formata. Snimajte pomoću namenskog asortimana RF objektiva punog formata, kao i širokog asortimana EF i EF-S objektiva pomoću adaptera, bez kompromisa po pitanju optičkih performansi.Udobni rukohvat EOS stila, uz ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir sa promenljivim uglom i OLED elektronsko tražilo, inspiriše rukovanje nove generacije, uz lagano telo od 485g .Dual Pixel CMOS AF daje proširenu AF oblast, kao i najveću brzinu automatskog fokusiranja na svetu2 (samo 0,05 sekundi) sa 4.779 AF položaja (mogućnost izbora) i AF pri slabom osvetljenju (do -5 EV3).Eye AF održava portrete oštrim, a podešavanje fokusa daje maksimalnu dubinu polja na celoj slici.Od korišćenja tihog režima do daljinskog upravljanja fotoaparatom putem Wi-Fi veze. Zabeležite svu akciju, uz brzinu do 5 kadrova u sekundi i opciju obrade slika u fotoaparatu, kao i deljenja pomoću aplikacije Canon Camera Connect.Glatko fokusiranje uz Dual Pixel CMOS AF i materijal filmske stabilnosti uz digitalnu stabilizaciju slike za filmove i rezoluciju do 4K, sa asortimanom kodeka za lako korišćenje i uređivanje. Priključci za mikrofon i slušalice pružaju punu kontrolu nad zvukom, a LCD ekran osetljiv na dodir sa promenljivim uglom daje stabilnost i jasan prikaz subjekta.


Pozovite nas

 

 
 Dual Pixel CMOS AF
Srce modela Canon EOS RP čini izvanredni Dual Pixel CMOS AF senzor punog formata od 26,2 MP. Uz savršen balans između bogatih, oštrih detalja i neverovatno pouzdanih performansi pri slabom osvetljenju, svaki piksel se koristi za snimanje slike i automatsko fokusiranje kako bi se garantovala vrhunska oštrina u celom kadru. Uz Canon RF objektive, namenski dizajnirane za EOS R sistem, rezultat je novi standard snimanja slike dizajniran tako da unapredi i proširi vašu kreativnu viziju.
 
 

Snimajte uvek i svuda zahvaljujući neverovatnoj ISO osetljivosti

Prelazak na senzor punog formata donosi veću kontrolu nad dubinom polja i omogućava vam da snimate odlične slike pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući maksimalnoj ISO osetljivosti od 40.000, možete da snimate bez blica, uz zadržavanje detalja i boja. Canon EOS RP omogućava lako i brzo menjanje ISO osetljivosti pomoću prstena za upravljanje na objektivu ili prilagodljivih točkića, pa kao fotograf možete mnogo više da se oslanjate na instinkt.

 

 

Brža obrada slike uz DIGIC 8

DIGIC 8 je najnoviji procesor slike kompanije Canon, sa najvećom brzinom obrade slike do sada i dinamičnijim i bržim radom, kako biste manje vremena posvećivali post-produkciji i dobijali viši kvalitet slike direktno iz fotoaparata.

 

Canon EOS R high speed communication

 

Snaga DLO čim snimite sliku

Digital Lens Optimizer (DLO) popravlja optičke aberacije i gubitak rezolucije usled niskopropusnog filtera fotoaparata primenom inverzne funkcije na svaki snimak radi približavanja slike izgledu scene kada se posmatra golim okom. Ovo daje detaljne slike visokog kvaliteta i prihvatljive veličine, što fotografima pruža maksimalni kvalitet slike i veću fleksibilnost. Canon EOS RP može da pristupi informacijama profila objektiva direktno sa RF objektiva i da ih koristi u fotoaparatu za optimizaciju u realnom vremenu neposredno nakon snimanja slike.

 

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Pun prikaz

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100% detalja

 

Novi nivoi stabilizacije slike

Stabilizacija u 5 osa i Dual Sensing IS daju snažnu stabilizaciju za snimke, čime se smanjuje podrhtavanje slike i dobija sloboda kreiranja bez kompromisa u kvaitetu. Ovaj dvostruki sistem omogućava zajednički rad objektiva i fotoaparata u realnom vremenu radi postizanja stabilnosti (dvostruko prepoznavanje), pomoću sistema za komunikaciju u sistemu za montažu objektiva.

 

Canon EOS RP shooting night cityscape

 Canon EOS RP sample night_sky

 

Snimljeno pomoću EOS RP
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

 

Snimajte RAW i zabeležite više

Zahvaljujući 14-bitnoj tehnologiji, RAW datoteke sa modela Canon EOS RP bogate su tonskim prelazima, za slike optimalnog kvaliteta koje mogu da se obrađuju u fotoaparatu ili pomoću besplatnog softvera kompanije Canon, kao što je Digital Photo Professional za PC ili Mac, odnosno DPP Express za mobilne/pametne uređaje. Compact RAW (C-RAW) takođe je opciono dostupan na modelu Canon EOS RP, za uštedu prostora skoro bez ikakvog kompromisa po kvalitet slike.Nazad na kategoriju Mirrorless