Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Canon PowerShot SX620 HS


Proizvođač: Canon
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 6237

Sićušni fotoaparat sa velikim zumom koji možete da ponesete svuda. Jednostavno se povežite, delite i snimajte sa razdaljine zahvaljujući tehnologijama Wi-Fi i NFC. Kreirajte zadivljujuće Full HD video zapise pritiskom na samo jedno dugme. Veoma jednostavno zabeležite kvalitet kakav vaše uspomene zaslužuju. Igrajte se i eksperimentišite svojom kreativnošću.


Pozovite nas

Detaljnije pogledajte Canon PowerShot SX620 HS

Veliki zum u sićušnom fotoaparatu


Približite se zadivljujućim udaljenim detaljima gde god da krenete zahvaljujući ovom sićušnom fotoaparatu koji može da stane u džep i koji je smestio ogroman optički zum od 25x u kućište debljine svega 27,9 mm. Napravite prelepe, oštre i jasne snimke pri svakom osvetljenju zahvaljujući HS sistemu i snimajte uzbudljive pejzaže pomoću ultraširokougaonog objektiva od 25 mm.

Povežite i delite


Koristeći Wi-Fi* i dinamički NFC povežite fotoaparat sa kompatibilnim pametnim uređajima samo jednim dodirom. Pomoću aplikacije Camera Connect delite svoje kreacije na društvenim mrežama i snimajte odlične autoportrete uz mogućnost bežičnog daljinskog snimanja. Koristite sinhronizaciju slike da biste automatski kreirali rezervnu kopiju novih slika u uslugama informatičkog oblaka kao što je irista kompanije Canon.

Zadivljujući Full HD video zapisi


Pravljenje odličnih video zapisa je zabavno i jednostavno. Jednim pritiskom na dugme možete veoma jednostavno da snimate odlične Full HD video zapise (1080p) u MP4 formatu. Doživite kreativnu svestranost snimanja video zapisa pomoću optičkog zuma i prepustite fotoaparatu da automatski bira najbolji režim kadriranja umesto vas zahvaljujući automatskom zumiranju. Svaki put uživajte u oštrim i stabilnim rezultatima zahvaljujući dinamičkom stabilizatoru slike.

Kvalitet bez napora


Samo uperite i snimajte fantastične fotografije ili video zapise pomoću režima Hybrid Auto, koji podešava postavke fotoaparata umesto vas, a zatim upotrebite Story Highlights da biste napravili kratak video pregled dana ili događaja. Inteligentni optički stabilizator slike garantuje oštre fotografije i stabilne video zapise u bilo kojoj situaciji, dok veliki LCD ekran od 7,5 cm (3”) omogućava jednostavno snimanje i reprodukciju.

Kreativna zabava


Na dodir zatvarača, funkcija Creative Shot automatski kreira 5 dodatnih i jedinstvenih slika originalnog snimka, dok kod video zapisa ova funkcija automatski dodaje jedinstveni efekat tako što umesto vas bira različite brzine u kadrovima. Pomoću kreativnih filtera dodajte jedinstveni izgled i atmosferu fotografijama ili video zapisima kao što su Fish Eye, Miniature, Super Vivid i drugi.Nazad na kategoriju Kompaktni digitalni fotoaparati