Dobrodošli Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD

011/40-454-10

011/40-454-11

063/237-971

063/218-025

NOVI SAD

021/522-778

063/260-828

Kako do nas? Klikni ovde

Nikon D780 + AF-S 24-120mm f/4 G ED VR


Proizvođač: Nikon
Pozovite nas za najbolju cenu i azurnu informaciju o stanju.
Šifra Proizvoda: 7343

Novi D780 može se pohvaliti brzim, specijalizovanim hibridnim sistemom autofokusa za snimanje u režimu Live View i brzim i pouzdanim sistemom autofokusa sa 51 tačkom sa faznom detekcijom za snimanje kroz tražilo. Kada snimaju u Live Vievu, fotografi i autori filma koriste isti sistem AF kao i hvaljeni fotoaparat Nikon Z 6. bez ogledala. Korisnici se mogu fokusirati na izraze lica pomoću AF-a za otkrivanje očiju i iskoristiti prednost automatskog fokusa pri slabom osvetljenju za pouzdano fokusiranje objekti do –6 EV. Fotografi u tražilu mogu iskoristiti prednost praćenja predmeta na glavnom nivou i brzo prebacivanje između naprednih režima AF-a.


€ 2.760,00€ 2.388,00

Dobrodošli na novi nivo fleksibilnosti.

Kamera punog formata D780 odlikuje se brzim, specijalizovanim sistemom Hibrid-AF za snimanje u režimu Live View i brzim i pouzdanim AF sistemom za faznu detekciju pri snimanju kroz tražilo. U režimu prikaza uživo, precizni AF sistem radi sa 273 AF tačaka na senzoru i funkcijom otkrivanja oka. Kada snimate kroz tražilo, možete da koristite moćni sistem AF sa 51 tačkom, koji ima mogućnost praćenja objekta na nivou najviših DSLR modela. AF sistem od 51 tačke sa faznom detekcijom osetljiv je do -3 EV, a bistro optičko tražilo omogućava oštro gledanje fotografisane radnje u realnom vremenu. Gledajte predmete brzinom munje, čak i pri slabom osvetljenju. Tokom snimanja kroz tražilo, sistem AF sa 51 tačkom omogućava vam trenutno prilagođavanje brzim prebacivanjem između naprednih režima AF. Iskoristite prednost brzog fokusiranja objekta i impresivne izolacije pozadine u režimu autofokusa uz izbor grupa polja. Kada snimate sa prikazom uživo, sistem Hibrid-AF sa 273 tačke pokriva približno 90% slike horizontalno i približno 90% vertikalno. Vertikalno nagibni monitor omogućava vam upotrebu različitih uglova gledanja i nudi aktiviranje autofokusa i zatvarača dodirom.

Sistem hibridnog AF-a sa 273 tačke osetljiv je do -4 EV kada snimate sočivom sa otvorom blende f / 2 ili većim. Za zaista mračne scene možete da aktivirate funkciju AF sa slabom osvetljenošću i s automatskom ekspozicijom snimite do -6 EV. Kada snimate u režimu prikaza uživo, inteligentni sistem Hibrid-AF opremljen AF funkcijom za otkrivanje oka može da fokusira oči subjekta - i da ih zadrži u fokusu. Bez obzira da li je subjekat sam ili kao deo grupe. Pomoću džojstika možete odabrati na koje ćete oko fokusirati, a kamera će zadržati fokus čak i ako se subjekt neprestano kreće. Koristite svaku sekundu Kada snimate kroz tražilo, možete da koristite kontinuirano snimanje do 7 fps sa autofokusom i automatskom ekspozicijom. Koristite režim prikaza uživo i možete da snimate fotografije u Full HD (2 MP) brzinom do 120 fps. Ili možete da snimate 4K / UHD (8 MP) fotografije brzinom do 30 fps. Kada ništa ne može da vas uspori, slobodni ste da kreirate ono što želite. Zahvaljujući zaptivaču i čvrstom telu od legure magnezijuma, D780 je spreman za svako okruženje.

Dva ulaza za memorijske kartice omogućavaju upotrebu brzih SD UHS-II kartica, koje se lako nose sa velikom brzinom upisa i drže bafer praznim.

Dugo trajanje baterije presudno utiču na dugotrajno snimanje. 

Ključna podešavanja se mogu brzo prilagoditi pomoću ekrana osetljivog na dodir ili točkića za upravljanje. Kada snimate sa ručnim fokusom, elektronski daljinomer kamere potvrđuje da je izabrana tačka fokusa u fokusu.

Optičko tražilo sa uvećanjem od 0,70k pruža široko vidno polje i 100% pokrivenost. Veliki nagibni LCD monitor rezolucije 2.359.000 tačaka omogućava vam brzu proveru slika dvostrukim tapkanjem, prikazujući 100% veličine površine slike.

Meni za retuširanje u fotoaparatu omogućava vam lako obrezivanje fotografija na licu mesta, dok vam sada omogućava obrezivanje i horizontalno i vertikalno. Neželjene slike možete istovremeno izbrisati samo sa jedne kartice ili sa obe kartice.

CMOS senzor punog formata sa rezolucijom 24,5 Mpx i tehnologijom direktnog osvetljenja fotodiode i procesor slike EXSPEED 6 nude širok dinamički opseg i jasne performanse u izuzetno širokom opsegu ISO osetljivosti. Isti RGB senzor od 180.000 piksela i napredni sistem za otkrivanje motiva kao i D850 pružaju neverovatnu tačnost. 

Razni režimi merenja i balansa belog omogućavaju vam brzi odgovor na promene prirodnog svetla ili u situacijama visokog kontrasta. Opseg osetljivosti od ISO 100 - 51 200, proširiv na neverovatnih 204 800 i ISO 50, omogućava vam da se odmah prilagodite promenljivoj svetlosti. Postignite bogate tonove na jakoj sunčevoj svetlosti. Otkrijte detalje i nijanse pri slabom osvetljenju. 

Brzine zatvarača od 1/8000 do 900 s pružaju vam veću fleksibilnost da biste se igrali sa vremenom. Lako sinhronizujte Nikon-ove bliceve ​​sa kratkim vremenima okidanja i napravite spektakularne akcione snimke. Ili usporite sve i dobijte dramatične svetlosne staze i noćne panorame.Nazad na kategoriju DSLR